You Know What I Did Last Holiday
Salam~
huu....ini adalah entry pertama untuk tahun ni..pemalas betol..
Alhamdulillah ni adalah hari ketiga masuk tahun empat n sekarang i'm in paediatric posting
sebenarnya nk bagitau ape je yang aku buat selama bercuti dua bulan yang xde la banyak sgt pun..hehe

1. Tido n makan...haha...obviously la kan..sbb tu jugala bersawang blog ni

2. Bercuti ke pahang bersama rakan2
ktorang p Gandah tengok gajah n gambang waterpark
best sgt spend time ngan kawan2..x saba nak bercuti camni lagi

*photo credit to Bea Nabila :D


3. Melukis..walaupun cuti 2 bulan, aku hanya mampu menghasilkan satu je artwork yang tu pn bese2 je


4. P buat elective posting kat zoo negara..
haaa...ramai2 p sana jadi volunteer..
banyak sangat perubahan yang berlaku sejak kalo terakhir ak ke sana lebih kurang 11 tahun lepas
Best sgt lepas buat kerje pergi melihat haiwan2 yang ada di sana..hee



5. Memasang gundam
bukan aku punye pun..n ak pasang sehari je pun sbb pasang dia punye jet je..haha

6. Bercucuk tanam
adalah aku semai pokok tomato..harap menjadi n berbuah nnt

*kecik lagi..hehe


7. Belajar crochet
best kot bile da tau camne nak wat...tp aku terlalu malas untuk membuat projek2 besar

*headband la kononye..

*yang simple2 je aku wat.. :D

8. Gaming
standard kehidupan aku..haha..patut kene letak paling atas sebab ni la aktiviti utama aku sepanjang cuti ni

baiklah...tu je kot..nnt update lagi yeee..insyaAllah


Labels: 0 pendapat | edit post
sejujurnya... 
  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please