Saje2

Salam..
dah berhabuk da blog ni rsenye..
buzy sgt...though i think it is more to lazy :P
so...saje amek masa nak update sikit

Sebelum tu,
Salam Aidilfitri buat semua~
Macam mana raya??
best x?

tahun ni balik Johor~
Spent 1 week there..
melawat sedara...
tapi...sedih gak sebab p umah orang da x dapat duit raya T_T
da besar sangat ke??
blom abes belajar lagi..keje pun blom..apetah lagi kawen...
muka nampak tua da kot...huhu
x pe la...family bagi je

eh, ape ni??
raya is not all about getting money..
time raya ni la nak ziarah2 orang yang jauh..lame x jumpa...
bermaaf-maafan..
makan kuih raya..hehe

ha..x de apa pun sebenarnya...
saje je...tgk tajuk post pun da tau
objektifnya cuma nak update blog ni je...
raya2 ni x elok la biar umah berhabuk, ye x?
walaupun ni bukan rumah..
x kisah la ape2 pun..jgn biar berhabuk :D

ha....da balik Indonesia ni,
hidup mesti diteruskan..
walaupun rasa nak duduk kat rumah makan kuih raya,
wat open house,
wat rombongan raya 40 jiran kiri kanan depan belakang atas bawah..
tapi tanggungjawab tetap tanggungjawab..
huhu...x pe la..

ha...tu je la kot...
hehe...nak sambung wat assignment
esok ada orang nak tiru..huhu..
k la...selamat hari raya~
jangan lupa puasa 6~
salam~ :)


*did this for all of you :)

p/s: selamat hari raya semua,
Maaf zahir batin :D
Labels: 0 pendapat | edit post
sejujurnya... 
BAlik umah~ oOOo...balik umah~
Salam semua :)
so harini balik rumah~
tapi dah lepas tengah malam..so semalam balik rumah~

Setelah bergembira malam kelmarin,
main-main mercun n bunga api ramai-ramai,
berbuka n terawikh sama-sama,
lepas balik tu kemas beg,
keesokan harinya balik rumah
gembira sangat~

Pagi-pagi ahli Rangers rumah kuning keluar menuju ke Bandara (Airport) Husein Sastranegara Bandung dalam pukul 7 pagi
Sebelum sampai airport ktorang pergi Kartika Sari untuk beli Brownies nak bawak balik
Memang terliur tengor semua Brownies yang sedap-sedap dan kek yang lain-lain
Pilih punya pilih, aku beli 3 Brownies
Brownies almond, choc chip n Brownies Kukus~


*kartika sari~ terliur x???

Pastu terus p airport
Awal jugak ktorang sampai...so tunggu pun lame ~__~'
tapi x kisahla..balik punya pasal
Pastu ada pulak orang yg kerja kat kedai kasut Edward Forrer sembang-sembang ngan aku
Cam manager je..x tau la..

Tunggu punya tunggu, ktorang pun naik kapal terbang Air Asia lebih kurang pukul 11:30 a.m camtu
Pukul 12 p.m kami pun terbang~~!
Sampai Malaysia pukul 3 p.m
2 jam je sebenarnye tp disebabkan perbezaan waktu jadi cam 3 jam..
huhu..
sampai awal tapi lepas tu kena tunggu luggage pulak..
lame sangat >__
dah amek luggage...baru leh balik~
Keluar-keluar nampak mama...
huhu...gembiranya~
Pastu, balik umahla, apa lagi??

Eh x, sebenarnya singgah bazaar ramadhan kat Giant jap..
meriah abes!
hehe..hasil p bazaar dapatla beli murtabak, tau fu fa, ayam percik, tepung pelita n macam2 lagi :D
Itulah dia juadah berbuka untuk hari ini~
tambah ngan sayur campur mama sekali~
Alhamdulillah kenyang~

*macam-maca ada~~

Itu je la kot..
saje nak bgtau aku da balik~~
haha..
k, until then, Salam..

p/s: Best sgt puasa kat umah!!!

Labels: 0 pendapat | edit post
sejujurnya... 
  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please