Symptom Sebelum Exam
Assalamualaikum Semua~!!!
Baiklah sudah lama rasanya tidak meng'update' blog ini..
huuu...minggu depan da start exam final semester..
and time tu jugakla terkeluar semua symptom2 sebelum exam..
ok bagi list je la..

1. Sudden urge to update the blog (macam yg tengah berlaku sekarang ni la)
2. Nak download semua movies n cerita2 menarik n watch it right away (watched 1 last night =__=")
3. Doodling n drawing (working on it..)
4. Install game n mainla....huuu (sekarang da x main game on9 sgt, main game kt PC @ FB je..haha)
5. Perasaan mahu tidur sepenuh masa n memang tidur pun
6. mahu makan semahunya..haha..tp rsenye even x exam camni jugak
7. rasa takut membuak-buak tp x wat pape seperti study untuk menghilangkannya
8. terlebih sensitif



huuu...memang teruk btol apa yang berlaku kat aku time da nk exam ni..
trying hard to change it and harapnye dengan menulisnye di sini dapatla aku menilai n baiki diri aku
rasanya bole je nak wat bende2 tu sume tp kena pandai bahagikan masa n do not jeopardize ur study..
ni aku cakap definitely to myself yang senang sangat terdistract dengan benda2 lagha..
huu...kawan2 semua tolong doakan supaya aku bole berubah kepada yang lebih baik :)

p/s: rupenye aku da pernah wat post camni dulu..hahahahahahahhahahah
tolong doakan yang terbaik untuk sy n rakan2 :) moga Allah juga membantu kalian semua
Labels: edit post
sejujurnya... 
0 Responses

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please