I Wanna Go Home :(((((
Salam..
huhuhu...........entry pendek ditengah-tengah demam exam
ok...tengok tajuk pon dah tau kot apa yang bermain di fikiran aku sekarang..huhu
apa yang bermain difikiran aku??
HOMESICK???






SALAH!!!

Kan I dah kata yang U x tahu!!

......

huhu....ni sume sebab mak aku......
tengok apa yang mak aku buat...












*sumber: FB mak aku...


ahhhhhhhhhhhhhh!!!!!! nak jugak!!!!!!!!!!!!!!!
dah cam kedai kek punye da ni....
macam-macam ada....
nape wat mase aku x de???????????????

lapaq kek :((((


okla okla...ak homesick la jugak.....cket.
ckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee je :P

*ok...ade plak mase wat bnde ni...ni lah perasaan sebenar aku haritu.. :P



p/s: dok exam ni...tulong la doa2kan ye?? :D
All the best jgk kepada sesapa saja yang tgh exam skang ni.. May Allah give what's best for Us :)
Labels: edit post
sejujurnya... 
0 Responses

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please