Girls Day out -amal's version-


Salam
memandangkan Bea dah post pasal ktorg p Bandung
So..I just wanna add some more..(actually the same thing but in my way :D)
Hmm..x de ape pun
just..p BEC (Bandung Electronic Centre..I think :P) tu memang best sangat!!
Macam-macam ada..
Sesiapa yang minat gadget2, hardware, software mesti suka..
Munee kata cam Low Yat..
(sebenarnya aku x pernah p pun...huhu..sian x??)
Best la..and I bought myself a tablet!!
walaupun yg murah je..bukanla Wacom Intuos@ Bamboo@ Cintiq??
yang diidam-idamkan
tapi puas hati la jugak..
Harap x leka je lepas ni..huhu

Pastu..p Bandung SuperMall (BSM)
Makan..main bowling (aku, Alyaa, Munee and As je..Fiza ngan Bea p tgk wayang)


*pizza


*nama samaran di'censored'kn..hehe
Score bawah tu..last2 Alyaa menang..huhu..x pe..yang lain, cube lagi lain kali

Pastu masa on the way balik ktorang dapat berita yang ada gempa bumi kecil
Alhamdulillah..semua selamat walaupun ktorang x rasa sebab dalam kereta
Erm..x de apa sangat nak tulis
Nak lebih detail, sila p ke Blog Bea

p/s: Ucapan Takziah buat rakan seTWP'09, Syitah yang ayahandanya telah selamat pulang ke Rahmatullah
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan orang2 yang beriman..Amiin..

"Setiap yang bernyawa akan merasakan mati. Dan hanya pada hari kiamat sajalah diberikan dengan sempurna balasanmu. Barang siapa dijauhkan dari neraka dan dimasukkan ke dalam syurga, sungguh, dia memperoleh kemenangan. Kehidupan dunia hanyalah kesenangan yang memperdaya" (Ali-Imran: 185)

Labels: edit post
sejujurnya... 
0 Responses

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please