Cuti-Cuti Bandung

Salam sume~
So..minggu lepas tamatlah sudah final mid sem ktorang
So minggu ni sume orang enjoy~ hehe
Tapi kali ni, aku, BEa, Fiza n Munee p Bandung je...x pe x pe...still seronok sangat!! ^_^v

OK...cter pasal Bamdung, akan diceritakan oleh cik Bea
di sini-->day1, day2 n day3
huhu....ak nak cter pasal ap yang aku lalui cket2 je..
hehe...hari pertama, time p Bandung electronic centre (BEC), i bought myself a new mobile phone
YAY~ this is my 2nd phone and I bought it myself~
sebenarnye ada jugak la duit abah aku cket..hehe...it's a sony ericsson Vivaz~
hihi...mine is red or venus ruby~
hihi..really excited~

sony ericsson vivaz live 2 540x272
*vivaz a.k.a kurara..such a kawaii name tho idk what does it mean :P

*hehe...aku rase dia smart :D

pastu p Bandung Indah Plaza (BIP) beli kasut plak..
hehe..kasut kuliah je...tp seronok gak...huhu...
pastu time tersesat kat Cihampelas walk a.k.a ciwalk beli beg plak..
huhu...sume barang2 ni mmg target nk beli n ada dalam budget k...
bukan senang aku nak berbelanja camni...
penjimat sebenarnya aku ni..hihi..

Pastu...esoknya...Hanamasa...makan2...tapi x lalu sangat sebab perut masuk angin..huhu
spoil btol...
x kisah la..tapi pastu ktorang gerak p Paris Van java a.k.a PVJ dengan tujuan untuk bermain iceskating..
tapi sebelum tu, aku mendapat kejutan daripada munee..
she bought me a watch!!~
waa....terkejut gler!!!
dah la mse tu aku ada kat situ...TQ munee~~~~


*hihi...nombor dia pun warna merak gak~

ok...pas solat maghrib, ktorang gerak p iceskating
x ramai mase tu...x de la malu sgt x reti main..hehe
x lama pastu, tetiba ad sorang coach kat ctu datang kt ak sambil bawak kek...
dalam hati.."eh, ad orang smbut besday kat sini..."
pandang belakang x de orang..uwaa...cuak jap
tetiba munee, fiza n Bea nyanyi lagu birthday
oh..untuk ak ke....waaaa~

Ryan surprised

*i was shock like this

this is my best birthday ever for the last 20 years i've lived in this world..
huhu...x ckop ngan jam, besday ak yang sepatutnya sebulan yang lalu disambut kat skating ring tu
ntah2 aku la orang 1st yang sbmbut birthday kat situ
heheheh....sweet sgt~~
TQ korang~~


*bukti..haha...kek comel~


*lepak kt pancake parlour..hehe

huhu...ok...hari ketiga, mmg unexpected...tetiba je ktorang keluar lagi..huhu
ktorang memang camni..suka wat kerja gila..huhu
Tapi papepun, memang best...memula p Bandung Supermall (BSM) nak main bowling sebenarnya...tapi da tutup...so ktorang gerak p Planet Dago yang cam nyawa-nyawa ikan je aku tengok..huhu..renovate kot..
memang kalah je la...
tapi last2 merasa la jugak sekali strike..hehe..puas hati jugak cket :D


*hehehe...adhwa tu aku la...kalo sesape x tau.. ^^v

pastu ktorang gerak ke ciwalk untuk makan piza tayar...memang besar cam tayar..:P
tapi rase dia bese-bese je...

ok..pastu ktorang pun pulang ke Jatinangor...tamatlah pengembaraan kami~
nak lagi baca la blog Bea yek..

p/s:kebelakangan ni x lalu makan...adakah aku sedang berevolusi???
aaahhh..kembalikan selera makan aku!!!
yang disyaki mengambilnya, BEA
Labels: edit post
sejujurnya... 
0 Responses

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please