Leap Day
Salam~~!! 
haha...hampir 3 bulan x update, tetiba nk update sbb tarikh ni 4 tahun sekali je muncul
banyak sangat benda berlaku sepanjang 3 bulan ni, 
n banyak jugak yg bakal berlaku lepas ni, insyaAllah kalo umur panjang

yang paling memberi kesan dalam masa 3 bulan lepas adalah laptop aku rosak..haha
motherboard kot rosak..so drpd ak p tukar motherboard baik beli laptop baru
tapi nk beli laptop baru tu kne tunggu balik nanti la..haha...
so sekarang pinjam laptop lama kawan...
da lame x update deviantart...huhu...bzzzzzzzzz je

pastu, baru2 ni ak baru tau yg family aku da pindah..sejak bulan 11@12 tahun lepas..
lame kot diorang simpan..konon nak wat surprise time aku balik nnt
tapi da kantoi dlu pulak..haha..
Alhamdulillah, ma da dapat rumah idaman...banyak giler pokok bunga dia tanam
haha...puas hati... :D

hmm...pastu insyaAllah lg 2 bulan aku tamat pengajian kat indonesia n sambung kat ukm
Minggu depan final. .korang tolong doakan supaya dipermudahkan ye :)
takut sangat...huhu..

ok la..ni just quick update..sesaje je... :D
nak kongsi skali gambar bunga yg mak aku tanam :P







*pelbagai jenis bunga dan tumbuhan :D

ok, tu je setakat ni, doakan sy dan rakan2 berjaya k :D
salam

p/s: dulu mama gila wat kek, skang tanam bunga plak..eh maybe dr dulu suka tanam tp x de tempat je :D
Labels: edit post
sejujurnya... 
0 Responses

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please