What I Did During Holiday~

Salam
Hmm...sepanjang cuti ni...macam2 gak yang saya buat..
Baru2 pas exam haritu p Bandung
Saya p BEC (Bandung Electronic Centre) n BSM ( Bandung Super Mall)
Ada tulis kat sini

Pastu...x ingat plak...
Lepas dapat result..ada sekali p bandung jumpa mama..
Best la jalan-jalan ngan mama n Fiza
Kitorang (me n Fiza) jalan kaki dari Pasar Baru p Hotel Guci yang mama duduk
Lebih kurang 1 jam gak la..
adventure abes
hahaha..


*rel keretapi otw p hotel Guci


*ni la Hotel Guci

*me, mama n Fiza @ pasar baru

Hmm...Pastu...sambut birthday As, Fiza n Alyaa
Ad gak tulis pasal ni..kat sini...tp cket je...hahaha..
Hmm...amek remed...FBS 3, 4 n Repro

Pastu...minggu Isnin n selasa depan p Jakarta~
(x bermakna cuti kalo x p Jakarta haritu..hehe..)
Best sgt...
Ktorang p DUFAN n main air kat Atlantis
walaupun x ikot Itinerary, tp mmg puas hati..
walaupun terpakse berhimpit-himpit kt dalam van tapi x de la teruk sangat

*Sume gambar di bawah diambil daripada FB n diedit oleh Bea

*Kat pantai Anchol pas naik bot

*tornado (best gler~ rugi sape x naik)





*seaworld yang ktorang tgk ikan dari luar je :P

*penat main kat sini

* bas ktorang~

OTW balik tu ktorang dapat berita kematian mak Ijat..
Sesungguhnya kita berasal daripada Allah dan kepadanya jugalah kita kembali

Pastu....minggu ni...sume pindah rumah..
kemas2..penat..
Malam sabtu haritu sempat lagi wat jamuan perpisahan kat Bale
dengan ibu dan pekerja2 Bale
Thnx to All of them yang dah tolong uruskan ktorang kat Bale selama ni
Nuhun Ya...
Rindu BALE 1~~
BTW, ktorang 6 orang (me, ALyaa, As, Munee, Fiza n Bea)
tinggal kat rumah orang lain dulu sebab rumah ktorang x leh masuk lagi..
X pe la...seminggu je pun..

Hmm...lagi...
main game.....tengok cter...buat sudoku..
Macam-macam lagi..
Tapi ada sampai satu tahap tu x tau dah nak wat apa sebab bosan sangat..
ha...wat karya2 yang kat bawah ni..
hehehehe...





ni sume ade kt cni..hehe..
tu je..jaa~

P/S: Ok...esok masuk 2nd Year~
Wat homework lab tu..(that goes to me also)
Pastu sila bayar duit buku bagi sesape yang x bayar lagi (sempat lagi -_-')

Labels: edit post
sejujurnya... 
0 Responses

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please