Inspiration
Salam semua~
ehem...memandangkan hari ni aku melibatkan diri dengan biro multimedia yang keje2 mendesign LAGI, 
(walaupun aku x de la berbakat besar dalam bidang ni..
cume ak memang x de bakat lain..haha)
aku nak berkongsi beberapa webpage yang mungkin boleh memberi inspirasi kepada sesape yang berminat dalam mendesign..(yang x minat pon boleh jugak)
apa2 jenis design pon boleh~

hahaha...yang ni memang hari2 ak jenguk...
x de la sbb nak dpt inspirasi sgt pon...
aku mmg ad account DA ni...hihi..nak singgah sila scroll atas skali n tekan button Deviantart
Kat sini, semua orang boleh exhibit karya masing2...x kisahla lukisan ke, photography ke...poetry ke..
pendek kata, asal namanye SENI, sume boleh~




yang ni...ada je kat bookmark...kalo rase2 nak singgah, aku singgah...
memang menarik..
selalunya dia bg rangking...pape je la...painting ke..advertising ke..
ada jugak tutorials n contest2 yang hadiah dia best2~ tp ak x pnh join pon...


Ha...yang ni, bagi pengguna tegar photoshop, anda bolehlah berjinak-jinak dgn laman ini...
memang banyak sangat yang boleh dipelajari..
segala jenis tutorials korang boleh jumpa..
memang best..sila cuba


ni konsep dia lebih kurang hongkiat tu..
so, apa yang korang x jumpa kt hongkiat tu, maybe boleh jumpe kat sini..
memang akan kagum ngan sume post2 mereka ni


yang ni...bolehla kalo nak cuci2 mate..banyak kategori..korang boleh tengok sendiri :D


sama konsep cam the design inspiration..bolehla kalo nak tgk2 n dapatkn inspirasi anda :D


ha...ni la antara webpage2 yang aku p untuk mendapatkan inspirasi..
haha...harap dapat membantu korang jugak~

p/s: ni baru sebahagian, mesti korang pun ada jumpa gak.. so, kalo kalian ada laman web yang camni yang nak dikongsikan bersama, sila jgn malu2 dan teruskan niat anda itu. Sharing is Caring~
Labels: edit post
sejujurnya... 
6 Responses
  1. Nabilah Says:

    thanx! love them! (^_^)

    [Reply]

  2. aesya_echa Says:

    waaa..cool !!
    (jwpn bg org yg xreti design2 ni,hahaha)

    [Reply]

  3. AmalAdhwa Says:

    x reti design pon site2 ni mmg bg bnyk info~
    kalo nak rasa kagum pon boleh jgk...serius kagum..hahaha

    [Reply]

  4. dlm byk2 kt atas tue.. satu pun aku tak tau.. kesian nya haku...

    [Reply]

  5. psd tuts mmg terbaek.. tp yer... btmbh ilmu saye..=)

    [Reply]

  6. AmalAdhwa Says:

    hihi...harap bermanfaat bg yang lain jgk~

    [Reply]

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please