kek aku TT__TT
Salam..
sekadar luahan perasaan..huhu...
td wat kek....pastu tetiba gas habis...
nak order pun kedai cam da tutup...
kek masak separuh je...
pastu ad lagi setengah adunan yang x masak lg....
sian munee...dia nk makan...tp x masak plak.....atas je masak...bawah x...
tp ak letak je kek tu atas meja....
paham2 je la kalo x abes kek tu nnt....
nk wat camne...x de rezeki...
pastu tanye mama...
adunan yang x masak lg tu boleh ximpan x??
ma kte x leh...nnt tepung dia masam...
huhu.....hancur luluh hati ak...membazir sungguh...
uwwaaaaaaaaaaaaa........
tp thanks kepada housemate yg tetap kte kek tu sedap....x de la sedih sgt..
walaupun sebenarnye air mate dah mencurah-curah ke ladang gandum
huhuhu...ntah pape la...bende kecik pun nak emo...x cool lgsung 



*ha...tgkla ni.......x masak... TT__TT

p/s: sorry sgt korang......................................mata ak da sakit da ni >__<
Labels: edit post
sejujurnya... 
4 Responses
  1. YCL Says:

    amaaall~ x smpt nk turun lagi. hehehe..jgn aa nangis weyh..ade part yg edible x tu?

    [Reply]

  2. AmalAdhwa Says:

    ada....dlm bekas..mkn la...tp tkut korang sakit perut je....huhu

    [Reply]

  3. Nabilah Says:

    aku dah makan~~~~
    sangat sedap :))) jangan nangis,jangan risau,power ranjers bea ada di sini. H.pylori aku tak sabar nak makan kek ko lagi.hehe.[eh,betul kan H.pylory adalah bacteria baik di pert??]haaa...kalau salah cne...?????

    [Reply]

  4. AmalAdhwa Says:

    huhu...x igt la...
    pasni ak wat entry pasal h.pylori k..
    kahkahkah....
    sbnrnye time ko mintak marker tu ak x gune pun marker ak...tp ak x nk kuar menunjukkan muke ak yg x cool tu..haha
    jatoh kemachoan ak

    [Reply]

Post a Comment

  • About Me

    My photo
    I'm a student from Padjadjaran University, Indonesia. Interested in art, j-pop/j-rock, cooking~~ and of course, EAT :D. I'm a future Doctor, InsyaAllah.. Amiiiin...

    Feel Free 2 Add :)

    your Curiosity

    I'm a YUI Lover

    Health Tip of The Day

    next please